²Biz Topup Alaf Baru - Jana Income Pasif [email protected] Angka Sebulan

By Kini Property Classified
Contact Author

Description



²Biz Topup Alaf Baru – Jana Income Pasif [email protected] Angka Sebulan
RM100 – Kuala Lumpur, Malaysia

❗❗❗Mohon ambil perhatian buat agent² topup biasa.. atau Dealer & Master Dealer Topup.. juga mereka yg ingin berbisnes simkad..🤗
.
Dengan konsep yg kami buat ni.. sedikit demi sedikit agen² topup akan beralih ke TEAMTITAN.. skrg pun sudah sekitar 4 ribu.. kerana 4 perkara..👇👇👇
.
1. komisen yg lebih tinggi, semua org dapat tinggi di TEAMTITAN.. kenapa nak komisen rendah, sedangkan Dealer & Master Dealer anda dpt komisen tinggi..
.
2. support grp yg lebih baik siap nota, gambar video.. sbb kami nak buat berskala besar.. dan kami terapkan satu rumah, satu sistem topup & bayar bil..
.
Video Tutorial Biz Topup TEAMTITAN.. dgn video² ni mudah untuk kita mengajarkan & mengembangkan rangkaian network ke seluruh Msia..👇
🌐https://youtu.be/-0h3l91zEr4
🌐https://youtu.be/kxi-cxxmuzU
🌐https://youtu.be/YSZ3iDq1WLo
🌐https://youtu.be/_7fPTOZnsnc
🌐https://youtu.be/7h1mpBPSP8Q
🌐https://youtu.be/P5-UN77eGdM
.
3. kami ajar jana INCOME PASIF.. sbb tu kami bagi komisen TERTINGGI, supaya mereka TERPAKSA minat jadi ahli Titan.. dan semua join Titan layak buat INCOME PASIF.. dan kami berikan support terbaek spt no. 1 & 2..
.
Kenapa INCOME PASIF..?
🔸SAMPAI BILA NAK JUAL TOPUP?..
🔸TAKKAN NAK JUAL TOPUP SAMPAI KE TUA?..
🔸LARAT KE NAK JUAL MASA TUA² NANTI?..
🔸ANDA YG JUAL TOPUP, TAPI DEALER & MASTER DEALER ANDA YG DAPAT INCOME PASIF.. sbb tu mereka bagi anda jadi Agent Topup dgn rege RM10..😂
.
4. kalau bersama kami.. anda bukan Agent Topup biasa.. anda ada perlindungan takaful PA, anda ada keistimewaan AirAsia BigPoint boleh beli tiket flight free, ada diskaun Tune Hotel, ada peluang melancong, dan lain² lagi mcm seolah² anda bekerja.
.
Kalau setakat jual topup sebagai Agent Biasa.. hanya untung jual topup je le faedah anda.. itu pun komisennya kecil..🤕
.
5. kalau sistem biz topup ni kami dah bagi pada ramai org, kami popularkan kepenggunaannya.. bila ramai org dah ada memiliki & pakai sistem topup ni sendiri, seperti no. 2 di atas.. ANDA NAK JUAL TOPUP KAT SIAPA NANTI?..🤔😂
.
Dont worry, pasaran tetap ada, cuma mengecil la sikit.. anda still masih boleh jual topup.. cuma kenapa TIDAK BERUBAH ke arah yg lebih baik spt no. 1 hgga 4 di atas?.. kalau anda DEALER atau MASTER DEALER, anda tetap cari org sbb nak jadikan mereka Agent.. jadi, bukan isu “aku malas tak suka cari org” ..benda masih sama, cuma kita ubah sikit konsepnya, kalau dulu komisen dtg dari Biz Topup, tapi kini komisen dtg dari Biz Simkad.. konsep YG JAUH LEBIH BESAR dan IANYA PASIF dan IANYA DTG DGN FAEDAH² LAIN yg Agent Topup Biasa tiada..✌😁

__________
Fikir²kan lah.. kami berikan PILIHAN yg LEBIH BAIK.. dari sekadar menjadi Agent Topup Biasa.. dgn TEAMTITAN anda adalah USAHAWAN TOPUP yg LUARBIASA..✌😃
.
.
PM/wasap direct, klik je link ni👇.. jgn PM kat komen, sbb berpuluh wasap Abam FJ terima sehari, tak dan nak check komen FB..🤗
📲 wasap.my/60133532020/VVIPMasterDealer
.
…atau…
.
Join group wasap ini utk pencerahan lanjut.. segala info, nota bergambar, video tutorial… kami kongsikan di sini..👇👇
📲 https://chat.whatsapp.com/5tWsczQtM553G6qnjaK375
.
p/s
.
Masih join “biz simkad” yg hanya dapat simkad?.. ATAU masih buat “biz topup” yg terpaksa menjual topup sampai ke tua..?😅
.
Why not join TEAMTITAN.. 2 biz dgn 1 harga, 2 income dlm 1 masa.. biz simkad kita dapat, dan diberikan pula PERCUMA biz topup.. yg mana kedua² biz telco ini berkomisen TERTINGGI di Msia..💪😎
.
Strategi yg memberikan anda kedua² INCOME AKTIF & INCOME PASIF.. yg terbaeknya “INCOME PASIF biz simkad” anda akan semakin membesar setiap bulan, dipacu oleh “biz topup TEAMTITAN”.. kalau biz simkad slow, biz topup berkomisen TERTINGGI tetap jalan mcm biasa..💪😎
.
Jadi anda nampak strateginya.. anda nampak keberkesanannya.. TAPI masih nak buat cara lama..?😅🤔
.
Info lanjut..
🌐 Like my FB Page https://www.facebook.com/vvipmasterdealer/
🌐 Tontoni http://bit.ly/titanyoutube
.
.
#teamtitan #toneplus #tonegroup #toneexcel #tunetalk #topup #masterdealer #dealertopup #bisnestopup













Source

Details


State Kuala Lumpur
Category
Keywords          

Related Property